Zpět na přehled

Úžasný stavební pozemek v nedaleko centra Jablonce nad Nisou

Evidenční číslo: 375
Adresa: Maxe Švabinského, Rýnovice, Jablonec nad Nisou
Cena: 5 490 000Kč
5 490 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte jedinečné místo pro stavbu svého vysněného domova nebo rekreačního objektu? Máme pro vás neodolatelnou nabídku. Tento skvostný stavební pozemek v srdci Jablonce nad Nisou se nachází na prestižní adrese Maxe Švabinského a nabízí vše, co si můžete přát. Pozemek o velikosti 2.100 m2 je veden jako stavební, což znamená, že je určen pro výstavbu rodinných domů či rekreačních objektů. Na pozemku je elektřina, voda a odpad nutno řešit vrtem a čističkou. Cesta k pozemku je řešena skrze bezúplatné věcné břemeno, což zajišťuje pohodlný a bezproblémový přístup.

Jedinečným a nezaměnitelným prvkem pozemku je vlastní rybník, který nabízí neuvěřitelné možnosti pro relaxaci a volnočasové aktivity. Na pozemku se také nacházejí dvě chatky, které mohou být využity pro okamžité rekreační účely, k pronájmu nebo jako zázemí během výstavby. Jablonec nad Nisou je známý svým krásným přírodním okolím, bohatou historií a širokou škálou kulturních a sportovních aktivit. Město nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, restaurací a zdravotnických zařízení. Výborná dopravní dostupnost a blízkost k přírodním a rekreačním oblastem, jako jsou Jizerské hory, dělají z této lokality ideální místo pro trvalé bydlení i rekreaci.

Proč investovat do tohoto pozemku? Strategická poloha v centru města a zároveň v klidné lokalitě blízko přírody, unikátní rysy jako vlastní rybník a dvě chatky na pozemku, připravenost k okamžité výstavbě díky zasíťování a v neposlední řadě výborná investice, jelikož nemovitosti v této lokalitě mají stabilní růst hodnoty. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku pozemku.

Základní údaje

Evidenční číslo375
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena5 490 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMaxe Švabinského, Rýnovice, Jablonec nad Nisou
AdresaJablonec nad Nisou, Rýnovice
GPS latitude50.736089
GPS longitude15.152969

Vlastnosti, volby

Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná
Elektro400V, 230V

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Petra Kalábová