Zpět na přehled

Luxusní mezonetový byt s velkou terasou v centru města

Evidenční číslo: 367
Typ: Řadový
Adresa: Horní náměstí, Jablonec nad Nisou
Cena: 9 990 000Kč
9 990 000Kč

Popis nemovitosti

Nadčasový mezonetový byt s impozantní terasou srdce Jablonce nad Nisou

Představte si bydlení, kde každý detail odráží luxus a komfort, a kde historický šarm města splývá s moderním designem. Tento kompletně zrekonstruovaný mezonet v centru Jablonce nad Nisou na ploše téměř 200 m2 nabízí exkluzivní spojení vysokého standardu bydlení a osobitého pohodlí. Vstupní hala s výraznými cihlovými prvky a bohatými úložnými prostory vás uvede do prostorné, světlé kuchyně, která je srdcem prvního patra.

Prostorný obývací pokoj s elegantním osvětlením a pečlivě vybraným nábytkem vytváří ideální prostor pro odpočinek i zábavu. Dvoukřídlé dveře otevírají cestu na rozlehlou terasu o velikosti 60 m2, která poskytuje úchvatné výhledy na město a je skvělým místem pro relaxaci i společné chvíle.

V mezipatře zaujme luxusní koupelna s vanou, obklopená přírodními materiály a moderními prvky. Ve druhém patře dominují přiznané dřevěné trámy, které jsou nádherně nasvícené a dodávají interiéru teplý, přívětivý charakter. Ložnice je skvostně zařízena s kombinací elegantního nábytku a dekorací, které evokují klid a harmonii. Druhé patro nabízí také další ložnici, dvě toalety, technickou místnost a úložnou komoru.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kdo hledají unikátní bydlení s důrazem na detail, kvalitu a atmosféru v samotném srdci Jablonce nad Nisou. Každý kout bytu byl promyšlen tak, aby splnil očekávání i ty nejnáročnější klienty.

Velkou výhodou je možnost parkovat na pozemku (vlastní podíl po rozdělení) nebo možnost dokoupit sousední nebytový prostor o rozloze 94 m2. Tento prostor se nyní využívá jako renomované jógové studio, avšak v nabídce se jako samostatná jednotka nebude nabízet.

Některé nemovitosti se skrze prezentaci popisují jen těžko, a tohle je jednoznačně jedna z nich... Budeme se na Vás těšit na prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo367
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena9 990 000
Měna
Složení cenycena k jednání, včetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHorní náměstí, Jablonec nad Nisou
AdresaJablonec nad Nisou
GPS latitude50.727086
GPS longitude15.170185

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
VybaveníParkování, Terasa, Garáž
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb
Dopravní spojeníAutobus, Vlak, Silnice, MHD
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Obytná140 m2
Podlahová140 m2
Terasa60 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP3

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jakub Kaláb