Zpět na přehled

jedinečný stavební pozemek v lokalitě Fojtky, Mnišek

Evidenční číslo: 378
Adresa: Mníšecká, Fojtka, Mníšek, Liberec
Cena: 4 950 000Kč
Poznámka k ceně: včetně právního servisu
4 950 000Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečný stavební pozemek o výměře 1818 m2, který se nachází v malebné lokalitě Fojtka, obec Mníšek. Tento mírně svažitý pozemek s parcelním číslem 832/8 poskytuje úžasný výhled na dominantu regionu Ještěd. Díky své poloze v CHKO nabízí nejen klidné a atraktivní prostředí, ale také blízkost k přírodnímu bohatství včetně nedaleké přehrady, která je ideální pro rekreační vyžití. Pozemek má přístupovou cestu a je zcela bez právních vad, což zajišťuje bezproblémový průběh koupě i následné výstavby.

Co se týče inženýrských sítí, na hranici pozemku se nachází sloup pro připojení elektřiny, voda musí být řešena vlastní vrtanou studnou a odpady pomocí čističky odpadních vod (ČOV). Dle aktuálního územního plánu obce je pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu, přičemž minimální požadovaná velikost pozemku pro stavbu je 1500 m. Zastavitelnost v této lokalitě je omezena na 7 % z celkové výměry pozemku, což umožňuje výstavbu rodinného domu o maximální zastavěné ploše 127 m. Požadavky zahrnují jednopatrový dům s obytným podkrovím, obdélníkový půdorys a sedlovou střechu se sklonem alespoň 40°.

Tento pozemek představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné bydlení v přírodě s výhledem na Ještěd a zároveň chtějí mít možnost postavit si dům přesně podle svých představ. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo si domluvit osobní prohlídku.

Základní údaje

Evidenční číslo378
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena4 950 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMníšecká, Fojtka, Mníšek, Liberec
AdresaMníšek, Fojtka
GPS latitude50.825566
GPS longitude15.076075

Vlastnosti, volby

Vybavenost okolíŠkolka, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Zdravotnická zařízení, Úřady, Supermarket, Škola
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná, Rekreační, Venkovská

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jakub Kaláb