Zpět na přehled

Exkluzivní stavební pozemek s okamžitým stavebním povolením v srdci Malé Skály

Evidenční číslo: 356
Adresa: Malá Skála, Jablonec nad Nisou
Cena: 5 990 000Kč
5 990 000Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 1.439 m2, situovaný na mírném svahu v malebné oblasti Malá Skála. Tato lokalita je známá svými impozantními skalními útvary a hradem Vranov, který je společně s řekou Jizerou dominantou okolní krajiny. Pozemek je kompletně zasíťovaný, s připojením na elektriku, vodu, kanalizaci i plyn, a navíc je zde vrtaná studna o hloubce 30 metrů s dostatečným množstvím vody. To vše spolu s platným stavebním povolením na dva roky zajišťuje možnost okamžitého zahájení stavby.

Na pozemku je již připravena základová deska 24x8 (projekt na 14x8 viz vizualizace) a hrubá stavba prostorné garáže o výměře 64 m2, která nabízí místo pro dvě auta a zahrnuje dílnu v zadní části. Je zde také předpřipraven prostor pro schodiště, které by v budoucnu mělo vést do domu. K pozemku vede zpevněná přístupová cesta, a v okolí se nachází obytná i rekreační zástavba.

Malá Skála je vyhledávaná nejen pro svou krásnou přírodu, ale i pro výbornou dostupnost do Prahy díky dálnici D10, což činí z tohoto místa ideální volbu pro stavbu nového domova nebo rekreačního objektu. K pozemku náleží kompletní projektová dokumentace, a díky platnému stavebnímu povolení na dva roky můžete ihned zahájit realizaci svého bydlení v jednom z nejkrásnějších a nejžádanějších míst v Českém ráji. Nechejte se oslnit možností stavět na tomto exkluzivním pozemku s okamžitou připraveností pro výstavbu.

Zavolejte nám, budeme se na Vás těšit na osobní prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo356
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena5 990 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMalá Skála, Jablonec nad Nisou
AdresaMalá Skála
GPS latitude50.645474
GPS longitude15.190465

Vlastnosti, volby

Vybavenost okolíŠkolka, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Zdravotnická zařízení, Úřady, Supermarket, Škola
Dopravní spojeníAutobus, Silnice
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná, Rekreační

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Petra Kalábová