Zpět na přehled

Exkluzivní rodinný dům v jedinečné lokalitě Dlouhého Mostu

Evidenční číslo: 360
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Dlouhý Most, Liberec
Cena: 13 800 000Kč
13 800 000Kč

Popis nemovitosti

Unikátní, fortelný, vyzařující opravdové genius loci. I takto jednoduše by se dal popsat tento rodinný dům, který se nachází v oblíbené a klidné lokalitě Dlouhého Mostu nedaleko Liberce. Dům je ideální pro vícegenerační bydlení nebo podnikání, díky své dispozici 5+kk a samostatnému apartmánu s bezbariérovým přístupem. Tento apartmán je ve fázi dokončení (vizualizace v prezentaci) a nabízí vlastní koupelnu, přípravu pro kuchyň a samostatný vstup, což umožňuje jeho využití jako zcela nezávislý bytový prostor s možností odděleného využití zahrady.

Celková užitná plocha domu, včetně garáže, činí 253 m2 a kromě 33 m2 terasy nabízí to, co u nových domů naleznete jen stěží - impozantní sklepní prostory (33 m2) charakteristické svými klenutými stropy, které dodávají prostoru majestátní atmosféru. Pokud by Vám stávající výměra nestačila, nabízí se možnost rozšíření užitné plochy vybudováním patra v samostatném apartmánu.

V přízemí domu dominuje otevřený prostor spojující kuchyň, jídelnu a obývací pokoj, dále pokoj pro hosty a koupelna s vanou. Druhé patro nabízí tři světlé ložnice, jedna s praktickým mezonetem, další koupelna s walk-in sprchovým koutem a místností pro technické zázemí.

Dominantou interiéru jsou dvě nádherná schodiště - jedno kamenné a druhé dřevěné. Kamenné schodiště působí robustně a autenticky. Dřevěné schodiště zase přidává teplý a příjemný kontrast, který dokonale ladí s kvalitní dřevěnou podlahou a dřevěnými trámy, jež rámují stropy. Obě schodiště nejen spojují jednotlivé části domu, ale také slouží jako stylové prvky, které z interiéru činí estetický zážitek.

Dům je vybaven novým tepelným čerpadlem, které zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění. Toto moderní řešení poskytuje maximální komfort při minimalizaci nákladů na energie, což činí tuto nemovitost nejen krásnou, ale i praktickou volbou.

Napsat sem všechno jednoduše nejde... nicméně tento dům nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci komfortního bydlení a možnosti podnikání či ubytování dalších generací rodiny pod jednou střechou. Přijďte a nechte se okouzlit touto výjimečnou nemovitostí, která kombinuje praktičnost, pohodlí a stylové bydlení v harmonii s okolní přírodou. Budeme se na Vás těšit na prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo360
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena13 800 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaDlouhý Most, Liberec
AdresaDlouhý Most
GPS latitude50.719473
GPS longitude15.064582

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníSklep, Garáž, Terasa, Zahrada, Parkování
CharakteristikaBydlení pro rodiny, Krátkodobý pronájem
Vybavenost okolíSupermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, MHD, Silnice
VodaDálkový vodovod
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
OkolíObytná, Rekreační, Venkovská

Plochy

Obytná253 m2
Podlahová253 m2
Zahrada727 m2
Terasa33 m2
Sklep36 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Petra Kalábová